Avokado sağlıklı yağları içeren oldukça lezzetli ve yararlı bir meyvedir. Potasyum değeri yüksektir her zaman tazesini tüketin.
Yarısı kesilmiş ve kahverengiye dönen avokadoları yemeyin taze kesip taze tüketin. Parçalarını hava geçirmez plastik kaplara veya poşetlere koyabilirsiniz. Kükürt ve oksidasyon yayma ihtimaline karşı iyi dilimleyip iyi saklayın. Akıl sağlığı için bire bir olan avokado zihni temizler beyni güçlendirir. Birkaç tüyo ve avokado tarifini de sizlerle paylaşalım.
Krema, çikolata, incir, Hindistan cevizi, su, badem, keten tohumu yağı, avokado, kakao birleşimi harika bir karışımdır yaz aylarında ferahlatan bir lezzettir.
Avokadonun yanına yeşil sebzeler bitkiler ve meyveler çok yakışır. Bir ekmek dilimini kızartıp peynir ve yağ sürüp tüm bunları eklerseniz harika bir tostunuz olur.
Kereviz ve limon suyu dondurulmuş çilek kırmızı pancar suyu ile renklendirilmiş ve tatlandırılmış içeceğinize avokado ve buz katın alın size mis gibi bir bardak frozen.
Dondurulmuş muz mango yağsız yoğurt Hindistan cevizi suyu avokado ve bal karışımı da harika bir yaz içeceğidir.
Kaynak.haber7
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder